Sunday, November 27, 2011

Sooo Special.. =)


Assalamualaikum..

Pe kabar uols? mengapakah sy letak tajuk sedemikian rupa?

mengapakah?

apakah?

bagaimanakah?

konpius kah?

kah kah kah...

Apa yg special sgt? ok jgn pening2 mcm entry yg lepas...sebenarnya entry yg lps xde pening mna pn.. jz konpius nk nulis gapo..al-maklumlah.. kanak2 baru belajar (bkn kanak2 rebina ok). Seperti yg sy janji kn, diz time nk bgth uols siapakah mr.special dan diantara yg special.. sbnrnya rmai lg... sedara-mara, opah kesayangan tp tgu next entry la.. xhbs 40 hr 40 mlm uols bca entry ni nnt..haha...

baiklah, mari kita teruskn...sy sajikan gambar kt ouls dlu blh? (silalah angguk kepala tp jgn laju2 nnt terantuk kt laptop masing2..haha)


Inilah dia orgnya mr.special yg digembar gemburkn oleh sy sndr.haaha... dan diantaranya ada lg...

jeng jeng jeng


Saya dan familynya.. Time ni pegi konvokesyen mr.bf  di PICC Putrajaya.
Dari kiri, adalah adik perempuannya, yayin..uols blh terjah blog si comel ni di sini!! T__T.. di sebelahnya pula ayahnya, mr.bf, saya dan mamanya.. mereka adalah sgt sporting dan baik hati tau... Syukurlah sy ditemukan dgn mereka.. tetapi.... tetapi.... ada lg sorg lah uols... adik lelaki mr.bf xde dlm gambo pulok.. xlengkap pula rsanya.. time ni beliau berada di Penang, study di sana. Hmm xpe, nnt sy sajikan gambarnya ok. (alamak mcm byk je nk letak gambar ni) hahaha sila jgn over ye ms.tina.. ^_^

Tahniah kpd mr.bf krn telah tamat dan berjaya mendapat sijil Degree tersebut. Moga bersemangat di masa akan dtg.. (cewahhh bermadah lak haku ni).

Alamak di bawah ada adik si cantik manis yg berumur 15 tahun dh dpt degree!!... Truja haku terusss.....


Semoga berjaya juga utk adik manis di atas..hehe T___T

Ok, Tata uols...

Salam



 

1 comment:

  1. handsome and sweet guy !! congratulation to u

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila teruja dengan yang ini !! Click2 !!!